Groepsreis Sevilla Populaire reizen

Een groepsreis mét zonzekerheid? Sevilla is een van de steden met de meeste zonuren van heel Europa. Dus wilt u met uw groep naar een zonnige, zuidelijke bestemming dan is deze populaire Zuid-Europese stad echt een aanrader. De heerlijke temperaturen zijn ideaal voor een personeelsreis in het vroege voorjaar of in het late najaar. Sevilla is een studentenstad en dat geeft een jonge, relaxte sfeer. De vele gezellige (dak)terrassen zorgen ervoor dat de stad bruist en de prachtige sinaasappelbomen in het centrum geven u het echte 'Spanje-gevoel'.

Fiets met uw Nederlandstalige gids langs de bekende highlights en krijg op die manier alvast een goed beeld van de stad. Sevilla wordt gesplitst door de rivier dus een boottocht, kajaktrip of een cruise per jacht is altijd dichtbij. Denkt u aan Spanje, dan denkt u waarschijnlijk aan Tapas, Paella, Flamenco én La casa de papel. Al deze kenmerken verwerken wij graag in een Sevilla-programma. Ook de omgeving van Sevilla is veelbelovend. Ontdek het Spaanse land met uw eigen cabrio en maak samen met uw collega's een tour door de heuvels. Of breng met uw groep fijnproevers een bezoek aan een originele Iberico-boerderij en proef de welbekende Iberico-ham. Wij zijn enthousiast! U ook? Hasta pronto! 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Sevilla?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Sevilla

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.