Groepsreis Parijs Populaire reizen

De klassieke stad Parijs, bekend van haar traditionele gebouwen als de Eiffeltoren, het Louvre en de Sacré-Coeur, is niet alleen die klassieke stad van oudsher, maar ook een hippe, bruisende metropool met upcoming wijkjes, charmante straatjes en moderne architectuur.

Ga lekker struinen door Le Marais, één van de oudste wijken van Parijs. Voel het nieuwe Parijs! Overal vind je lekkere restaurants, kunstgalerijen, bakkertjes en bars. Ook de wijk Saint Germain moet je even gezien hebben. Wel wat chiquer, maar heelijk om even doorheen te lopen. Wat minder bekend, maar zeker niet minder fraai, is de creatieve wijk Belleville, bekend van de street art. Zodra je bij halte Belleville de metro uitkomt kom je terecht in één grote aaneenschakeling van graffiti. 

Parijs heeft zoveel te bieden, er is voor ieder wat wils. Wil je genieten van moderne architectuur, bezoek dan Fondation Louis Vuitton, het cultuurschip van Parijs. Of La Canopée, het bladerdak over het nieuwe winkelcentrum van Les Halles.

U ziet, Parijs is meer dan de Eiffeltoren, het Louvre en de Sacré-Coeur!

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Parijs?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Parijs

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.