Groepsreis Milaan Populaire reizen

KLM heeft met regelmaat gunstige tarieven naar de modehoofdstad van Italië. Dit zorgt ervoor dat Milaan een ideale bestemming is voor een zonnige groepsreis. Wilt u met uw groep naar het land van de heerlijke wijnen, het lekkere eten en de mooie architectuur, denk dan eens aan Milaan. De stad heeft meer te bieden dan de bekende Duomo kathedraal en de prachtige winkelgallerij. U kunt op de culturele tour tijdens een bezoek aan de verschillende musea en gallerijen, wandel door de sfeervolle kunstenaarswijk en slenter langs de grachten met de aanliggende terrasjes. Of maak met uw groep een boottocht en bekijk de wijk Navigli vanaf het water. 

Milaan is ook perfect als bestemming voor uw voetbalreis of mannenweekend. Bezoek het stadion van Internazionale of AC Milan en pak een voetbalwedstrijd mee. Wilt u echt iets unieks doen, stap dan in uw eigen Ferrari en maak een rit over de Italiaanse snelwegen. Doet u het liever iets rustiger aan dan nemen wij u graag mee in een Fiat 500, tijdens een originele city tour. Ook voor modeliefhebbers en bourgondiërs hebben wij leuke tours samengesteld. Kortom, Milaan is een zeer verrassende bestemming waar iedere groep zich zeker zal vermaken! 

 

 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Milaan?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Milaan

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.