Groepsreis Madrid Populaire reizen

Een groepsreis naar het échte Spanje, dan is Madrid zeker een goede keuze. Een stad met cultuur, historie, veel tapas, mooie parken én natuurlijk de Koninklijke van Real Madrid. Tijdens uw personeelsreis genieten van de heerlijke Spaanse sfeer, dan zit u in de Spaanse hoofdstad goed. Wellicht dat u bij een Mediterraanse incentive eerder denkt aan Barcelona maar overweeg dan ook eens Madrid. Dat verdient de stad namelijk. Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden van deze sfeervolle stad en overtuigen u graag waarom u juist wel met u groep moet gaan!

Mooie pleinen met heerlijke terrasjes en restaurants waar het u aan niets zal ontbreken. Op zoek naar een bijzondere en originele dinerlocatie? Dan valt dineren in Estadio Santiago Bernabéu wellicht in de smaak. Bij het horen van "Bella ciao, ciao, ciao", denkt u wellicht aan de bekende serie La Casa de Papel. Deze populaire Netflix-serie is opgenomen in Madrid en hoe leuk is het om tijdens een stadswandeling langs de verschillende filmlocaties te lopen. In de stad waar lekker eten centraal staat mag een tapaswandeling of een bezoek aan één van de overdekte foodmarkten zeker niet ontbreken. Bekijk Madrid vanaf 'a new point of view' en stap in een elektrische kart of geniet letterlijk van het prachtige uitzicht vanaf één van de vele dakterrassen. Oh ja en een rondje langs de bekende musea; het Prado, Thyssen Bornemisza of Reina Sofia museum is zeker een must-do. Zelfs cultuurbarbaren zullen onder de indruk zijn door de verhalen van de gids. Madrid verrast u positief!  

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Madrid?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Madrid

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.