Groepsreis Dublin Populaire reizen

Wat is Dublin een veelzijdige groepsreis bestemming zeg! De Ierse hoofdstad is zó ontzettend sfeervol. Vriendelijke mensen, gezellige muziek, levendige kroegen en lekker laidback. De historische stad met het Trinity College en de Book of Kells, mag zeker niet ontbreken tijdens uw personeelsreis incentive Dublin.

De rivier die door Dublin stroomt maakt het mogelijk om de stad ook vanaf het water te gaan verkennen. U kunt gaan kajakken of een boottocht maken. De stad leent zich perfect om per fiets verkend te worden maar bent u meer op zoek naar een origineel vervoersmiddel dan komt de Segway om de hoek kijken.

Maar Dublin heeft meer! De prachtige kustlijn, schilderachtige kliffen en de bergen van Wicklow zijn een goede invulling als u meer van de omgeving wilt zien. Mannenweekend in Dublin? Van 4 x 4 tours tot aan tank rijden en van een buggy tocht tot aan airsoften op een geweldige locatie. Waar kiest u voor?

Wilt u zich echt onderdompelen in de Ierse cultuur dan zijn er tal van leuke programma’s mogelijk. Van kennismaken met de landelijke Gaelic Games, tot aan het proeven van de wereldberoemde Ierse whiskey’s en het Guinness bier. Ontdek wie van uw collega’s de beste Robin Hood is tijdens ‘Ierse Highland Games’ en waag samen met de locals een gokje tijdens het hondenrennen. Gezellig is een typisch Nederlands woord maar na een bezoek aan Dublin begint misschien ook u wel te twijfelen aan de oorsprong van deze term!

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden! 

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Dublin?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Dublin

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.