Groepsreis Antwerpen Populaire reizen

Bent u op zoek naar een groepsreis dichtbij huis? Waar de medewerkers per touringcar, trein of liever toch per eigen auto kunnen komen? Stop dan met zoeken. Antwerpen is dé ideale bestemming voor uw personeelsreis, incentive of bedrijfsuitje. De Belgische stad heeft een gezellig centrum, een bourgondische vibe, mooie musea, leuke winkels en is perfect voor een avondje stappen met collega's. Een trendy havenstad met leuke hotspots en bij mooi weer zelfs stadsstranden en beachclubs. Veel populaire en verrassende programma's zijn voor uw groep mogelijk! 

Het leuke aan een groepsreis op korte rijafstand van Nederland, is dat u de mogelijkheid heeft om zonder heel veel extra moeite uw gebruikelijke personeelsavond of bedrijfsfeest net even iets anders kunt invullen. Gooi het eens over een andere boeg en verras uw collega's met een bijzonder personeelsuitje! Begin de dag met een interessante tocht door de haven of u gaat voor snelheid en u neemt de powerboat. Daarna met z'n allen lekker lunchen en de rest van de middag kunt u op eigen gelegenheid invullen. Even winkelen, een terrasje pakken of een museum bezoeken. Aansluitend opfrissen in het centraal gelegen hotel en u klaarmaken voor de avond. Een gezellige strand BBQ met een knalfeest! Liever een andere invulling? Bespreek met ons uw wensen en wij zorgen ervoor dat de reis naar Antwerpen niet snel vergeten zal worden.  

 

 

 

 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Antwerpen?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Antwerpen

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.