Groepsreis Malaga Out-of-the-box reizen

Een personeelreis naar Barcelona is populair. Veel van uw collega’s zijn er vast al wel geweest. Wilt u iets originelers maar wel met dezelfde ingrediënten? De Spaanse zon, strand en zee? Malaga is dé perfecte bestemming voor uw out-of-the-box groepsreis. Wat een heerlijke stad! Een combinatie van Barcelona en Valencia alleen dan compacter. Ook hier is een fiets of elektrische step onmisbaar. Stroll langs de prachtige haven, bezoek de gezellige markt en ontdek het sfeervolle Malaga op uw gemak.

De Middellandse Zee zorgt tijdens uw groepsreis voor veel leuke programmamogelijkheden. Op uw eigen catamaran ontspannen en genieten van de ondergaande zon of wat dacht u van een yoga of teambuildingsactiviteit op het strand? Een afsluitende BBQ mag niet ontbreken. Ook de omgeving van Malaga is prachtig en kiest u voor een 4-daagse personeelsreis Malaga dan nemen wij u graag mee. Actie en avontuur tijdens een buggy tour of gaat u toch liever knuffelen met Iberico varkens? Leuke, originele programma's is waar u aan moet denken bij een incentive in Andalusië. Laat u verrassen en ga buiten de gebaande paden en denk eens aan Malaga! Ze stelt u niet teleur! 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Malaga?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Malaga

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.