Groepsreis Liverpool Out-of-the-box reizen

U wilt met collega's, medewerkers of leden van de personeelsvereniging naar Engeland. Dan is Londen dé populairste Engelse bestemming voor groepsreizen. Durft u echter out-of-the-box te denken en een anders-dan-anders bestemming te kiezen voor uw groepsreis? Denk dan eens aan Liverpool. Ja, u hoort het goed, Liverpool! De stad van The Beatles, (gratis) musea en Premier League voetbal. Liverpool heeft een intieme sfeer en het compacte centrum zorgt er voor dat u makkelijk te voet op ontdekking kunt gaan. Het is geen metropool zoals Londen maar na een 2- of 3-daagse reis kunt u zeggen dat u echt Liverpool hebt gezien. Ook hier hebben ze een reuzenrad en fish and chips! De Culturele Hoofdstad van Europa 2008 biedt meer dan muziek en sport. Bijzondere architectuur, mooie natuur, rijke historie en een bruisend uitgaansleven maken de stad een must-visit.

Een personeelsreis of mannenweekend Liverpool met actie en avontuur? Vaar in een powerboat over de Mersey of bestuur uw eigen Land Rover tijdens een off-road rit. Is de bestemming al spannend genoeg dan stapt u toch gewoon in The Beatles taxi of maakt u kennis met de gezellige pubs tijds de 'drinking tour'. Diner op grote hoogte of leer samen met uw groep Gin maken en proef de verschillende varianten. Om uw originele groepsreis in stijl af te sluiten brengt u samen met uw groep een bezoek aan een wedstrijd van Liverpool of Everton. Wat een beleving en dat op 1 uur vliegen! 

 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Liverpool?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Liverpool

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.