Groepsreis Keulen Out-of-the-box reizen

Zegt u Keulen, dan zegt u de Dom. Hét kenmerk van de stad is dan gelijk ook een van de belangrijkste bezienswaardigheden. Bent u samen met uw collega’s op zoek naar een groepsreis dichtbij huis, denk dan is aan deze oude Duitse stad. Binnen no-time reist u met de touringcar, trein of auto naar deze gezellige bestemming aan de Rijn. De verschillende wijken ademen allen een andere sfeer en zorgen voor veel diversiteit. De bekende Altstadt met haar vele winkels, restaurants, musea en barretjes heeft voor ieder wat wils. In het hippe Belgische Viertel wandelt u langs de leuke koffietentjes en creatieve boetiekjes en in de alternatieve wijk Ehrenfeld vergaapt u zich aan de geweldige streetart! Breng ook eens een bezoek aan het chocolademuseum, het voetbalstadion of maak een fietstocht langs de verschillende highlights. Gaat u liever buiten de gebaande paden? Dan verzorgen wij graag een SUP wedstrijd en BBQ op een originele strandlocatie buiten Keulen of maakt u met uw groep collega’s op reis, uw eigen ‘Eau de Cologne’ . Welk programma mogen wij voor u organiseren?

Cologne zoals de Duitsers het schrijven, is een goede mix van historisch, modern en retro. Pak daarbij de Duitse gründligkeit en de bourgondische inslag en u heeft de perfecte basis voor een personeelsreis bij de oosterburen!

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Keulen?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Keulen

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.