Groepsreis IJsland Out-of-the-box reizen

“Zeker een van de mooiste bestemmingen van Europa”, aldus onze medewerkster Linda. Een groepsreis naar IJsland bespaart u misschien wel een reis naar Zuid-Amerika. Zoveel overeenkomsten qua landschap met bijvoorbeeld Boliva en Chili. U waant zich echt op een ander continent. Na regen komt zonneschijn lijkt in IJsland wel te zijn ontstaan. Het weer kan iedere 5 minuten omslaan, net als de landschappen. Reist u in het voor- of najaar dan staat u het ene moment in een dik pak sneeuw en het andere moment op vulkanisch grond. Wow, deze bestemming heeft zoveel en is echt een "once in al lifetime experience". Een unieke incentive bestemming op 3 uur vliegen. 

Wilt u echt iets unieks voor uw groep dan is IJsland het antwoord. Originele activiteiten en programma’s is wat u hier krijgt. Ga met uw collega's walvis spotten of rijdt met een sneeuwscooter op een gletsjer, ga klimmen tussen het ijs of maak een boottocht langs de ijsschotsen, aanschouw het bijzondere geisergebied en de indrukwekkende watervallen. Oh ja en wilt u ook nog even ontspannen tijdens uw personeelsreis Reykjavik, mis de populaire (en toeristische) Blue Lagoon dan niet. En wie weet wordt uw incentive reis met uw groep ook nog eens beloond met het prachtige Noorderlicht, dat zou de reis helemaal compleet maken. IJsland, hier krijgt u zeker geen spijt van! 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis IJsland?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis IJsland

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.