Groepsreis Ibiza Out-of-the-box reizen

Heeft u samen met uw medewerkers of collega's echt iets te vieren? Is het target behaald of komt er een jubileum aan? Dan is Ibiza het antwoord voor uw incentive of jubileumreis! Wow, Ibiza is een fantastisch eiland en dé perfecte bestemming voor uw groepsreis. Veel mensen denken bij Ibiza aan een party eiland, maar het heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar feesten. Wij zijn verliefd op de magische en relaxte sfeer die overal op het eiland hangt. Iets wat u zelf moet ervaren om het te kunnen begrijpen. Graag nemen wij u mee naar het sfeervolle Ibiza stad met haar prachtige straatjes, de kleurrijke hippie markten, de mooie blauwe baaitjes, de heerlijke (culinaire) restaurants en de gezellige beachclubs. 

Een eiland incentive vraagt natuurlijk om een boottocht. Ontdek samen met uw groep, op uw eigen catamaran, de blauwe wateren van de Middellandse Zee. Vaar naar het nabijgelegen Formentera en geniet van de parelwitte stranden. Welcome to paradise! Meer behoefte aan actie en sightseeing? Cross dan met uw collega's over het eiland! Stap met een roadbook in uw hand in uw kleurrijke 2CV of cabrio jeep. Maak kennis met de heerlijke island vibe en geniet van de Spaanse natuur én cultuur. Niets is te gek op Ibiza. Uw eigen feestje op een originele locatie mag dan ook zeker niet ontbreken. Laat u verrassen door alle mogelijkheden van Eivissa en wie weet heeft u er straks ook een nieuwe liefde bij! Hasta luego!

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Ibiza?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Ibiza

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.