Groepsreis Hamburg Out-of-the-box reizen

Moin Hamburg. Laat u verrassen door deze hippe Duitse havenstad. Op zoek naar een alternatieve groepsreisbestemming voor het bekende Berlijn? Denk voor uw groepsreis dan eens aan deze frisse, moderne stad op een paar uurtjes rijden van Nederland. Hamburg heeft alles om uw personeelsreis compleet te maken. Van mooie oude gebouwen tot aan het nieuwe stadsgedeelte Hafencity, van chique wijken tot aan de alternatieve wijken zoals Schanzenviertel met haar 'hipstercultuur'. Dan is er ook nog een meer in het midden van de stad, mooie parken en natuurlijk het bruisende havengebied. Van heerlijke stadsstranden met sfeervolle strandtenten tot aan typisch Duitse restaurants en vele bars.  

Water is nooit ver weg in Hamburg en dat zorgt voor veel groepsactiviteiten op het water. Denk aan kajakken, suppen en een havenrondvaart. De programma mogelijkheden voor uw teamuitje zijn eindeloos. Breng een bezoek aan Ondergronds Hamburg, loop met een gids over de bekende Reeperbahn, maak een tour per oude Volkwagenbus door stad, zing mee tijdens de Beatles Tour, neem een kijkje in een onderzeeëer of geniet van een bierproeverij. Hamburg is zo veelzijdig! Hamburg bruist en is zó geschikt voor uw groep! 

 

Wilt u ter plaatse samen met uw collega's een leuke activiteit ondernemen dan willen wij u graag inspireren! Scroll naar beneden en bekijk de mogelijkheden van een populair programma. U kunt besluiten om een gezamenlijk programma te organiseren maar wilt u de deelnemers zelf laten kiezen dan is een keuzeprogramma perfect voor u! 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde populaire prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Wat als u nu een keer een anders-dan-anders programma wilt? Dan zeggen wij doen! Laat u verrassen door de vele originele mogelijkheden in deze stad. Ga samen met ons buiten de gebaande paden en kies voor een activiteit die misschien minder voor de hand ligt maar wat u 'a new point of view' geeft. 

Heeft u zelf een activiteit gevonden en ziet u dit programma niet tussen onze voorbeelden beschreven staan? Laat het ons dan weten en wij gaan er graag mee aan de slag. Het genoemde out-of-the-box prorgramma is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden!  

Geen prijs?

De prijs is van diverse factoren afhankelijk, vandaar dat wij er voor kiezen om geen prijzen te vermelden op onze website. Na het horen van uw persoonlijke wensen, kijken wij graag naar de verschillende mogelijkheden en informeren wij u over de prijs. Dus vertel ons waar u heen wilt dan gaan wij aan de slag met uw vrijblijvende offerte.

Wilt u meer weten over deze bestemming en wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Laat het ons dan telefonisch of per email weten en wij denken graag met u mee! 

Leuk dat u interesse heeft in een van onze reizen! 

Snel even uw vraag beantwoord hebben? Bel ons dan op het nummer 0488-474486 en wij staan u graag te woord. 

Wilt u liever alles op de email zetten dan kunt u een mailtje sturen naar info@dgsreizen.nl. Wij proberen op een doordeweekse dag binnen 24 uur contact met u op te nemen.  

Maar heeft u liever zin in koffie en een face-to-face gesprek dan zien wij u graag verschijnen bij ons op kantoor! 

Deel deze reis

Offerte aanvragen voor reis Groepsreis Hamburg?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit.

Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens aanvrager

Gegevens reis - Groepsreis Hamburg

per persoon

Overige gegevens

Populair programma

Out-of-the-box programma

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.