Incentives

Wat zijn nu eigenlijk incentives of wat is nu eigenlijk een incentive? Zelfs binnen bedrijven en mensen die werkzaam zijn binnen de MICE (MEETINGS, INCENTIVES, CONVENTIONS en EXHIBITIONS) industrie heerst er soms onduidelijkheid. De scheidingslijn tussen groepsreizen en incentives is namelijk vrij dun en het is maar net welk label je er als bedrijf zelf op plakt. "Welke naam wilt u zelf aan het beestje geven?", zullen wij maar zeggen! 

Als wij kijken naar de betekenis van het woord incentive in de management begrippenlijst (bron: Ensie.nl) dan zien wij het volgende: een object, dienst, beloning of iets dergelijks die men iemand in het vooruitzicht stelt, indien hij een gewenst of bepaald gedrag gaat vertonen. De incentive dient tot opwekking van bepaald gedrag.

Zoals eerder aangegven zijn wij een no-nonsense organisatie en houden wij er niet zo van om overal een label op te plakken. 'What you see, is what you get' en 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' zijn uitspraken die zeker van toepassing zijn op onze missie (visie?!). 

Maar als wij terugkomen op de officiële betekenis van een incentive, de zogeheten beloningsreis, dan zijn wij daar meer dan genoeg in thuis. Net dat stapje extra zetten is wat wij leuk vinden. Waar moet u dan aan denken? Nou dat kan echt van alles zijn.

Van een luchthaventransfer per arreslee of Trabant maar ook een overnachting in het 1001-nacht thema in de woestijn van Dubai of Marokko tot aan een pillowgift in het hotel en een persoonlijk souveniertje bij vertrek. 

Dus wilt u uw personeel belonen en een zogeheten 'incentive' gaan organiseren dan zijn wij graag uw partner in crime! Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek en wie weet staan wij binnenkort wel samen in de magische sneeuw van Lapland of dobberen wij op een catamaran ergens in de Middellandse Zee. 

 

Logic brings your from A to B, imagination brings you everywhere - Albert Einstein 

 

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.