Ervaringen "Wij zullen zeker terugkomen als er weer een weekendje georganiseerd moet worden."

Met ons bedrijf hebben wij een geweldig jubileumweekend gehad naar Dublin. 

Voordat het zover was, moest er veel geregeld worden. Samen met DGS reizen hebben we een idee omgezet naar een plan die vervolgens door DGS reizen is uitgewerkt.

Ons contact persoon was Linda die goed begreep en aanvoelde wat wij wilden. Zélfs als dat voor ons niet altijd duidelijk was. Diverse ideeën werden voorgesteld waaruit wij vervolgens een keuze konden maken.

De organisatie was uitstekend geregeld. Vliegtickets, bussen, hotels, restaurants met de daarbij behorende eetwensen en activiteiten verliepen compleet volgens plan. In Dublin hadden we een prima begeleiding van mensen aldaar. Bovendien was DGS het hele weekend voor ons bereikbaar mocht dat nodig zijn. Hebben wij niet nodig gehad maar toch een geruststellend gevoel.

Wij wensen DGS reizen nog heel veel succes en wij zullen zeker terugkomen als er weer een weekendje georganiseerd moet worden.

Margriet

Meer ervaringen van onze klanten

nog meer ervaringen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.