Ervaringen "Wij vonden het ook belangrijk dat er een aanbod was, die anders dan anders is"

Werkwijze DGS reizen

Allereerst bieden jullie een verrassend aanbod en de juiste informatie. Een van de weinige die ik kon vinden en er uitsprong.  

Bij de eerste offerte verstrekking was ik al heel blij. Zo'n uitgebreid informatief aanbod, pakkend omschreven. De hele lijn van informatie voorzien sprak aan en gaf vertrouwen dat ik ontzorgd werk, omdat het jullie specialisme is! 

Uit basis vragen wij meestal drie offertes op. Groepsreizen is een specialisme en ik vermoed dat ik via grote vriend Google op jullie site ben terecht gekomen. Voor mij is dan het aanbod, wat in lijn ligt bij onze aanvraag, van belang om meer informatie te zoeken. 

Al vrij snel kreeg ik van DGS een reactie met een zeer uitgebreid informatief aanbod, dat was fantastisch! Geheel ontzorgen door goede informatie voorziening. Terwijl wij zochten naar iets in Nederland, kwam DGS toch ook met een ontzettend leuk programma in Londen, waar wij heel blij van werden. Naast het leuke telefonische contact, vonden wij het ook belangrijk dat er een aanbod was, die anders dan anders is. Als ik naar de offerte aanbiedingen keek van andere partijen, hadden 9 van de 10 dezelfde inhoudelijke aanbod. Dat wil je niet!

Nog steeds kijk ik met grote tevredenheid terug naar de samenwerking. Goede informatievoorziening, het begrijpen wat de klant wil,  jullie specialisme in groepsreizen, goede prijsverhouding en het ontzorgen bij issue’s was top! Zal zeker een volgende keer jullie als eerste benaderen!!

 

 

 

Esther

Meer ervaringen van onze klanten

nog meer ervaringen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.