Over onsWaarom DGS reizen?

Wat maakt jullie anders dan andere reisorganisaties vraagt u zich misschien wel af?


In de basis doen wij hetzelfde, want ook wij organiseren groepsreizen. Maar buiten het feit dat u bij ons terecht kunt voor tripjes naar de populaire bestemmingen, richten wij ons ook op de out-of-the-box bestemmingen.

Op een populaire bestemming kunnen wij de 'standaard' activiteiten voor u organiseren maar u kunt ook kiezen voor een 'anders dan anders' programma. En reist u met uw groep naar een originele bestemming en is de bestemming al bijzonder genoeg voor u, dan nemen wij u graag mee op een populair programma. Kan het echter voor u niet gek genoeg, dan gaan wij graag met u bobsleeën in Riga of op een culinaire tour in Girona. "U vraagt, wij draaien" 

Naast onze nieuwe kijk op stedentrips en personeelsreizen houden wij van een persoonlijke aanpak met no-nonsense én humor. Korte lijntjes en een open en eerlijke communicatie is waar wij voor staan! 

Een goede klik is de basis voor uw perfect georganiseerde reis. U kent uw groep; collega's, werknemers, vrienden of familie als geen ander. Want tenslotte organiseert u de groep en wij creëren de reis!

Tot snel en wie weet bezorgen wij uw groep binnenkort wel 'a new point of view'.
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.