Over onsWie zijn wij?

Wie zijn wij?


DGS reizen is de groepsreizen specialist voor besloten reizen. Een jonge en creatieve touroperator met ruime ervaring in de organisatie van maatwerk reizen. Wij zijn tevens het (eigen)wijze zusje van Scooltrips.nl, welke gespecialiseerd is in de organisatie van schoolreizen.
 

Wat doen wij en voor wie? 


Wij organiseren voor ieders budget groepsreizen, incentives en dagtochten vanaf 10 personen tot wel 1000 personen. Voor bedrijven of personeelsverenigingen die samen met hun collega's, medewerkers en/of partners op reis willen. De reis kan een jaarlijks uitje zijn maar ook een beloningsreis, jubileumreis of zakenreis.
 

Waar kunt u met ons naar toe?


Naast de populaire bestemmingen, kijken wij ook graag naar de minder voor de hand liggende bestemmingen, activiteiten en accommodaties voor uw reis. Wij durven meer out-of-the-box te denken en zonder duurder te zijn op zoek te gaan naar verrassende elementen. Uiteraard zijn wij nog steeds niet uitgekeken op Barcelona, Berlijn en Lissabon en kunnen wij ook hier bijzondere programma's met die leuke locals voor u aanbieden.
 

Wat maakt ons uniek?


Omdat wij ons kunnen verplaatsen in uw situatie. U bent gevraagd om de komende reis te organiseren. Iets wat u naast uw eigen werkzaamheden doet, iets wat u erg leuk vindt maar waar ook veel tijd in gaat zitten. Wij nemen uw werk uit handen en spreken uw taal.

Samen met u ga ik, of één van mijn collega’s, kijken naar de intentie van uw reis en uw wensen bespreken. Mocht u eigenlijk zelf nog niet echt een idee hebben, dan “reizen” wij u in korte tijd door de vele mogelijke reisbestemmingen en programma’s heen. Zo is er voor elk scenario een passend aanbod.
 

Waarom op reis met ons?


U houdt net als wij van no-nonsense, professionaliteit en humor! U vindt een persoonlijke benadering belangrijk en hecht waarde aan eerlijke en open communicatie.

Én omdat u al vaker (of misschien ook niet) samen op reis bent geweest, al verschillende (of misschien ook niet) bestemmingen heeft bezocht maar nu op zoek bent naar iets anders (of misschien ook niet). Iets nieuws. Iets verrassends. En dat alles tegen een betaalbare prijs. Wij zijn creatief in het creëren van verrassingen en zorgen voor een unieke beleving. Samen met u.   

Ps. Waar staan de letters DGS voor? Daar kunnen wij kort in zijn; De Groepsreizen Specialist.


Wanneer u het uitgebreide verhaal wilt weten, nodigen wij u graag uit voor een kopje koffie. Heeft u weinig tijd of wilt u gewoon even snel schakelen, dan kan het natuurlijk ook telefonisch. Tot snel!

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt dgsreizen.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.